Wooden floor

0vloer

 

Terwijl de stukadoors beneden een slagveld aanrichten van gips gaan wij vrolijk door op de beletage met het aanhelen van de vloer. Doordat onder de bar en de keuken en natuurlijk in de bijkeuken en op het terras geen vloer lag hebben we de vloer er zover mogelijk uit proberen te halen om hem vervolgens zo netjes mogelijk weer terug te kunnen leggen. Gelukkig bleek de vloer vastgelegd met spijkers in plaats van verlijmd en konden we een groot deel hergebruiken. Met de nieuwe partij hebben we hem volgens mij best geslaagd aan kunnen helen. Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien als we hem hebben opgeschuurd en opnieuw hebben geolied…

Maar wat een groot huis ineens!!

One comment

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>