custom made

solitairsolidair-custom

Een kleine greep uit de custom made opdrachten van de laatste tijd. Bovenaan een tas voor Kim van prachtig camel gekleurd leer. Op de middelste foto een grijze portemonnee met polsband waar precies een telefoon en notebook van Moleskine in passen voor een klant in Singapore. En de laatste is een telefoonhoes en een hoes voor een camera. Deze zijn op dit moment onderweg naar Maleisiƫ. Oh ja en een leuk detail, haar naam staat erop ;)

One comment

  1. bar

    Mooi! Subtiele aanpassingen met mj handschrift. Bovenste misschien uitgezonderd. Al vind ik die ook echt mooi geworden!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>