Category: bags & accessories

first model shoot

solitairsolidair-mara

Mijn allereerste fotoshoot MET model! En dan ook nog zo’n mooi familielid! Ik vond het echt een succes. Super tevreden met het resultaat. Bijna alles waar Mara mee op de foto is gegaan is inmiddels uitverkocht, haha! Helaas komt er geen tweede shoot want nou ja Australië is niet om de hoek.. Dus op zoek naar een nieuw model, eentje die in Groningen woont, hopelijk.

solitairsolidair-mara2

custom made

solitairsolidair-custom

Een kleine greep uit de custom made opdrachten van de laatste tijd. Bovenaan een tas voor Kim van prachtig camel gekleurd leer. Op de middelste foto een grijze portemonnee met polsband waar precies een telefoon en notebook van Moleskine in passen voor een klant in Singapore. En de laatste is een telefoonhoes en een hoes voor een camera. Deze zijn op dit moment onderweg naar Maleisië. Oh ja en een leuk detail, haar naam staat erop ;)

Phone covers

solitairsolidair-telefoonhoes-kleur1

Had ik al verteld over de iPhone hoesjes? Typisch zo’n markt die ik heb ontweken de laatste paar jaar.. maar ik ben toch gezwicht en heb me begeven op de overvolle telefoon-hoesjes markt. En blijkbaar hebben mensen ook nog behoefte om portemonnee en telefoon te combineren, dus nu een hoesje met vakje voor pasjes!

mobile pin & pouch

solitairsolidair-pin

Jaaaah iedereen kan nu bij mij pinnen!! Ik heb een iZettle apparaatje in huis en nu kan ik overal met mijn mobiel iemand laten pinnen :) Handig voor het aankomende festival of gewoon in het atelier. Wat een luxe!

Daar moest natuurlijk een op maat gemaakt hoesje voor komen (duh). Ik vond nog een reststukje van jouw rugzak-leer welke net te klein was voor een heel etuitje. Het hoekje heb ik daarom van een ander reststukje gemaakt. Zie ik nou een nieuw product geboren worden?

fly backpack

solitairsolidair-rugzak

Oké je vliegt met een goedkope vliegtuigmaatschappij en je bent te zuinig om voor extra geld een koffer in te checken.. maar je hebt geen klein koffertje of tas die je als handbagage mag gebruiken. Jep dan maak je er een! Dus van een stuk leer (het leek een mooie kleur maar na aanschaf bleek dat het geen goede kwaliteit was) heb ik een rugzak gemaakt die groot genoeg is voor onze kleding en precies binnen de maten van handbagage valt. Langer dan 3 dagen moet je dan niet weg want dan heb je wel een zeer gelimiteerde garderobe. En het heerlijkste was om na het landen gewoon door te lopen ipv te wachten bij een bagageband :)