fly backpack

solitairsolidair-rugzak

Oké je vliegt met een goedkope vliegtuigmaatschappij en je bent te zuinig om voor extra geld een koffer in te checken.. maar je hebt geen klein koffertje of tas die je als handbagage mag gebruiken. Jep dan maak je er een! Dus van een stuk leer (het leek een mooie kleur maar na aanschaf bleek dat het geen goede kwaliteit was) heb ik een rugzak gemaakt die groot genoeg is voor onze kleding en precies binnen de maten van handbagage valt. Langer dan 3 dagen moet je dan niet weg want dan heb je wel een zeer gelimiteerde garderobe. En het heerlijkste was om na het landen gewoon door te lopen ipv te wachten bij een bagageband :)

One comment

  1. bar

    Supermooooi! En groot ook.heb je er nou ook eem vak ingezet. Echt n subtiel model. Ik zou hem zeker in de handel brengen! Big business voor al die hipsters met racefiets ;)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>