Category: citytrip

fly backpack

solitairsolidair-rugzak

Oké je vliegt met een goedkope vliegtuigmaatschappij en je bent te zuinig om voor extra geld een koffer in te checken.. maar je hebt geen klein koffertje of tas die je als handbagage mag gebruiken. Jep dan maak je er een! Dus van een stuk leer (het leek een mooie kleur maar na aanschaf bleek dat het geen goede kwaliteit was) heb ik een rugzak gemaakt die groot genoeg is voor onze kleding en precies binnen de maten van handbagage valt. Langer dan 3 dagen moet je dan niet weg want dan heb je wel een zeer gelimiteerde garderobe. En het heerlijkste was om na het landen gewoon door te lopen ipv te wachten bij een bagageband :)

Spring in Paris

solitairsolidair-paris

Even een paar dagen naar Parijs geweest. Paris is always a good idea! We verlieten Nederland met code geel en dat leverde mooie luchten op. In Parijs was het prachtig lenteweer! Goede timing.

Food in New Zealand

solitairsolidair-NZfood

Je kunt wel raden dat ik niet ben afgevallen tijdens mijn drie weken op het zuidelijk halfrond :) Mijn logeeradres had dan ook een geweldige kok!

1: veggie burger, 2: artichoke sandwich, 3: home made pizza door Nick, 4: prawn rolls en pale ale, 5: bbq prawns door Nick

Maan in New Zealand

solitairsolidair-NZmaan

In december op het strand, waah! Tweede foto is in Auckland Art Gallery waar ze mocht spelen met een werk van Olafur Eliasson. En zoals je ziet heeft ze bij de laatste foto leren vliegeren :) zei een trotse mama!

New Zealand views

solitairsolidair-NZviews

De eerste plaatjes van mijn decembermaand in New Zealand!

1: Muriwai Beach met het zwarte (brandend!!) zand, 2: wijngaard van de West Brook Winery in Waimauku, 3: bovenop de vulkaan met uitzicht op Auckland

France in march

france

nou als jij nog wat foto’s uit parijs laat zien, dan heb ik er hier nog wat uit Ponches: strand van Le Crotoy en de mooie muren van Montreuil.

Berlin #1

solitairsolidair-berlinmuseum

Begin van deze week waren we in Berlijn! Helaas was het echt snertweer… natte sneeuw, ijzige kou en een scherpe wind. Dus geen blogpost met mooie stadsgezichten en biertje-op-terrasfoto’s maar kiekjes van kunst binnen de muren van warme musea :-)

Van boven naar beneden:

  1. ik fotograferend voor het raam van de Alte Nationalgalerie
  2. de foto die ik maak in foto 1
  3. Vermeer – Gemäldegalerie
  4. Andy Warhol – Hamburger Bahnhof
  5. Christo - Neue Nationalgalerie
  6. Bruce Nauman – Neue Nationalgalerie
  7. ik voor een Berlijnse muur