Making a ceiling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Na de euforie van de pui kwam de kater in de vorm van het nog aan te helen plafond. Onze aannemer ging lekker met bouwvak en liet ons achter met een prachtige pui grenzend aan een groot gapend gat gevuld met houten en stalen balken. En oja alles stond scheef ten opzichte van elkaar… Gelukkig was de aannemer nog wel zo vriendelijk zijn steiger achter te laten. En nog gelukkiger was daar de vader van ad maar weer die vol goede moed de steiger beklom en blijkbaar precies wist hoe je dan zo’n plafond moet maken. Dat was zaterdag en op woensdag zouden de stucadoors gaan beginnen aan de woonkamer… Tussendoor nog een lateitje boven het raam gemetseld, een voorzetwand en zijmuur laten plaatsen door de timmerman. En rond dinsdagavond 23.30u was daar dan toch eindelijk ons plafond! Afhanging, rachels, isolatie en dubbel gips; ziet er toch niet slecht uit voor een stelletje amateurs.

One comment

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>