New porch table

solitairsolidair-tafelpoot

De poot heb ik gekregen van iemand die haar atelier moest opruimen. Ik zocht al een tijdje een klein rond blad om erop te monteren. Niets gevonden natuurlijk. Maar we hadden nog een oud en gammel Ikea tafeltje staan die we weg wilden doen. Op het moment dat ik dat tafeltje gedemonteerd bij de berg grof vuil wilde zetten zag ik pas dat daar mijn blad in verscholen zat! Eureka! Cirkel getekend en Ap aan het werk gezet.. En tada daar verrees mijn (in hoogte verstelbare) veranda tafeltje.

One comment

  1. Bar

    Mooi! En wat heb je m weer mooi licht gekregen. Of is dat de onderkant? Haha zo heb je nog eens wat aan je afstuderen ;)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>