Category: interior

Bathroom Groningen #1

solitairsolidair-badkamer1

Jaja er is weer een post!! Wiehoo! Ook hier verbouwd :) Helaas vanwege lekkage. Maar wel fijn dat we mooiere tegels konden uitkiezen! Ik dacht dat ik veel foto’s had gemaakt maar helaas viel dat toch een beetje tegen dus hier een kleine impressie van onze mini verbouwing. Oh en alles betegeld door moi!

New porch table

solitairsolidair-tafelpoot

De poot heb ik gekregen van iemand die haar atelier moest opruimen. Ik zocht al een tijdje een klein rond blad om erop te monteren. Niets gevonden natuurlijk. Maar we hadden nog een oud en gammel Ikea tafeltje staan die we weg wilden doen. Op het moment dat ik dat tafeltje gedemonteerd bij de berg grof vuil wilde zetten zag ik pas dat daar mijn blad in verscholen zat! Eureka! Cirkel getekend en Ap aan het werk gezet.. En tada daar verrees mijn (in hoogte verstelbare) veranda tafeltje.

attic discovery

solitairsolidair-bakjes

Kijk eens wat ik vond op de zolder van mijn schoonouders! Hoe handig voor het organiseren van mijn ritsen :) Eerst alle bakjes een sopje gegeven in ons bad en nu staan ze mooi schoon in het atelier. Hoera voor hergebruik!

flea market find

solitairsolidair-knikkerbaan

Deze oude houten knikkerbaan heeft mijn schoonmoeder laatst gescoord op een rommelmarktje. Wat een prachtvondst! Maan gilt van plezier als we er meerdere knikkers tegelijk door laten rollen. En de rest van de tijd staat hij mooi te wezen op de vensterbank :)

new kitchen

solitairsolidair-kitchen

Tadaaa!! Het heeft bloed zweet en tranen gekost maar we hebben dan eindelijk een nieuwe keuken! Een beetje van Ikea, een beetje van Superfront en een beetje van onszelf. Helemaal gelukkig :) Oké oké het is nog niet af.. de muren moeten nog afgewerkt en geschilderd. Er moet nog een zijpaneel en een paar plinten gemonteerd worden. Oh ja en een nieuw plafond plus een beetje elektra.. En als laatste ga ik hem nog een paar uurtjes ‘af’ kijken!

PS: Zie je dat groene schilderijtje op de afzuigkap? Van Maan!

home make-over #2

solitairsolidair-livingroom_2

Het grote deel van de woonkamer is van een donkergrijs naar een lichte versie gegaan. Papyruswit (RAL 9018) in dit geval. Bedankt Froukje ;) We hebben ook een nieuw kleed voor een paar tientjes op de kop getikt. Nu nog een mooi plantje vinden voor op ons vintage plantentafeltje! Die hebben we gevonden op de zolder van mijn schoonouders. Het voelt ineens als zo’n volwassen interieur. Zeker als over een paar weken onze nieuwe keuken komt. Waah spannend!