Back in business!

1verven vloer

Na de veeeel te korte vakantie, zijn we het slot van onze verbouwing ingestormd. Sorry voor de pauze maar ik kon het eigenlijk gewoon allemaal niet aan. Wat een stress en vooral wat een bende! Haha ik ga noooit meer verbouwen. Oja we zijn nog steeds niet klaar….

Anyhoe. Waar waren we gebleven: terug van vakantie en een week de tijd om het huis verhuisklaar te maken en het oude huis in te pakken. Crazy times… Te beginnen met het zuigen van de cementdekvloer. Zelfs met deze megastofzuiger een superklus. Daarna als een razende de twee componenten verf aanbrengen (nachtwerk). Tweede laag de volgende dag was gelukkig een eitje en het resultaat echt te gek voor deze billige “gietvloer” variant.

2 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>