Living room

2schuren

Ook Harry stond weer klaar om zijn handen uit de mouwen te steken en heeft in twee dagen alles wit gespoten. Echt te gek. Verf nauwelijks droog en we stonden de vloer te schuren met hulp van Roelant en een megamachine. En die randjes? die heb ik allemaal met zo’n muismachinetje met de hand geschuurd. Mijn arm drilt serieus nog steeds een beetje na… Daarna de olie. Was op zich een eitje maar door de race tegen de klok gewoon geen foto’s van gemaakt en het resultaat is pas weken later tevoorschijn gekomen onder de dekens ter bescherming ten tijde van de verhuizing.

2 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>