Kitchen

10 bkeuken

 

Langzaam maar zeker telkens een stapje verder af! Zoals we “samen” ook wel eens een tas maken heeft Mar geholpen met tegelen! Echt te gek. Rete strak. Denk dat Peter onze tegelman jaloers zou zijn. Heb zelf gevoegd. Haha maar dat is een eitje. En Ad heeft die tegels zo strak op maat gemaakt rondom de stopcontacten. Daarna de ontbrekende paneeltjes op, naast en onder de kastjes en een kitrandje van Harry.┬áTeam effort! (Zal nog even zoeken naar de Marktplaatsversie en een mooiere eindfoto maken )

One comment

  1. Marieke

    Haha grappig om mezelf terug te zien in jullie keuken! Gelukkig heb ik nog iets kunnen doen om te helpen :) Nu voelt het huis ook een ieniemienie beetje van mij!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>