Category: Uncategorized

& the garden…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

en de tuin!! Holymoly. Laten we zeggen niks is geen project aan dit huis. Bramen, bramen en nog veeeeel meer bramen! Ik heb geen idee hoe ik die ooit uitgeroeid ga krijgen. De lichtgroene takken zijn alleen al van dit voorjaar.

Van boven naar beneden: uitzicht vanaf inpandig balkon beletage, vanaf de tuin op het huis (links ingestort bijgebouw aan de garage, de garage, souterrain en beletage en daarboven de buren) vlonders va de garage, rest van de tuin va de pergola naar achteren (de stammen met klimop staan achter onze schutting in de tuin van de achterburen)

 

Rebel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

goede tip van Kirsten: de Brakig collectie bij ikea. Ontworpen door Artrebels uit Denemarken. De theekoppen zijn het formaat van een flinke mok! Tijdelijk dus op=op en ze hebben nog veel meer..

Dogs in France

an

In Frankrijk de moeder en zusjes van het hondje van m’n zusje, Guusje, op gaan zoeken op de idyllische boerderij van An Tamme. Echte lookalikes! Haha en een bastaard met heel veel haar.

Crazy Japanese

ishigami

Echt op een prachtige tentoonstelling van de Japanse architect Junya Ishigami in de Singel in Antwerpen geweest. Zo fijntjes. Zoo precies. Zooo abstract. Echt prachtig. Check die blaadjes aan het plantje. Stuk voor stuk eraan geplakt! Hoe ze dit naar Antwerpen hebben weten te transporteren is mij een raadsel.