Category: baby & child

barbie

solitairsolidair-barbie

De bovenste foto laat drie generatie barbies zien in ons huis. De eerste is van mijn moeder uit de jaren 50/60, de tweede is van mij uit de jaren 80 en de laatste is van Maan. Ik zie een kleine ontwikkeling ;) De onderste foto is Maan haar Elsa barbie (je weet wel van die film Frozen waar Bette over 2 jaar ook aan verslaafd gaat raken) met een jaren 80 oranje setje gebreid door mijn veel te vroeg overleden oma.

PS ik wil die jurk van mijn moeders barbie! Er zaten oorspronkelijk twee schouderbandjes aan maar een is in de loop der tijd gesneuveld).

Spring in Paris

solitairsolidair-paris

Even een paar dagen naar Parijs geweest. Paris is always a good idea! We verlieten Nederland met code geel en dat leverde mooie luchten op. In Parijs was het prachtig lenteweer! Goede timing.

Maan in New Zealand

solitairsolidair-NZmaan

In december op het strand, waah! Tweede foto is in Auckland Art Gallery waar ze mocht spelen met een werk van Olafur Eliasson. En zoals je ziet heeft ze bij de laatste foto leren vliegeren :) zei een trotse mama!

flea market find

solitairsolidair-knikkerbaan

Deze oude houten knikkerbaan heeft mijn schoonmoeder laatst gescoord op een rommelmarktje. Wat een prachtvondst! Maan gilt van plezier als we er meerdere knikkers tegelijk door laten rollen. En de rest van de tijd staat hij mooi te wezen op de vensterbank :)